|
Eκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 135°C.
Αλατοπιπερώνουμε τα κότσια. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε 2κσ λάδι και τα τσιγαρίζουμε σε μέτρια φωτιά δύο δύο, γυρίζοντάς τα. Αφαιρούμε τα κότσια, χαμηλώνουμε την φωτιά, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το καρότο και ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσουν (περ. 5′). Προσθέτουμε το σκόρδο και μετά από 30″ σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε το κρασί να εξατμιστεί, μεταφέρουμε όλα στη γάστρα και προσθέτουμε τον ζωμό, τα μυρωδικά, τα κότσια και αν χρειαστεί επιπλέον ζωμό ώστε να είναι καλυμμένα τα τρία τέταρτα. Ψήστε για 2,5 ώρες προσθέτοντας ζωμό αν χρειαστεί.
Για την σάλτσα:
Στραγγίζουμε τα υγρά από την γάστρα.
Σε κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά το αλεύρι για 2′. Προσθέστε τα υγρά ανακατεύοντας συνεχώς.
Καλή επιτυχία! |