Υλικά: | |||||||
|
|
||||||
Eκτέλεση Κότσι Προθερμάνετε το φούρνο στους 175°C. Πασπαλίζουμε τα κότσια με κύμινο αλάτι & πιπέρι. Σε φαρδιά κατσαρόλα, σε δυνατή φωτιά, προσθέστε το ηλιέλαιο και σοτάρετε τα κότσια μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές, για 8 λεπτά. Τοποθετούμε σε μία γάστρα και αφήνουμε στην άκρη. Στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα μήλα, το σκόρδο και το τζίντζερ μέχρι να να καραμελώσουν 8 -10 λεπτά. Προσθέστε τη μπύρα και μαγειρέψτε μέχρι να κατεβεί 10 – 12 λεπτά. Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου, τον γλυκάνισο, το ξυλάκι κανέλας και αφήστε να πάρει μια βράση. Μαγειρέψτε για 15 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το υγρό πάνω από τα κότσια στη γάστρα. Σκεπάζουμε και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 3 ώρες. Μετά από 3 ώρες, ελέγξτε τα κότσια για να βεβαιωθείτε ότι είναι τρυφερά. Αν δεν είναι, μαγειρέψτε για άλλα 45 λεπτά. Η εσωτερική τους θερμοκρασία θα πρέπει να είναι 75°C όταν γίνουν. Βγάζετε τη γάστρα από το φούρνο και αφαιρείτε προσεκτικά τα κότσια. Αφήστε τα στην άκρη και αφήστε να ξεκουραστούν 15- 20 λεπτά. Σουρώστε το υγρό για να αφαιρέσετε τυχόν στερεά. Σε μια κατσαρόλα, βράστε το υγρό και μαγειρέψτε για 20- 25 λεπτά μέχρι να γίνει ένα γλάσο. Προσθέστε τα κότσια στην κατσαρόλα για να ζεσταθούν. Eκτέλεση Dumplings Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το στραγγισμένο Cottage και το σπανάκι, την παρμεζάνα, τους κρόκους, το αυγό, το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Ενσωματώνουμε απαλά το αλεύρι. Χρησιμοποιώντας μια μικρή σέσουλα παγωτού, ή δύο κουτάλια, σχηματίστε το μείγμα σε ζυμαρικά 45-50gr. Ρίξτε προσεκτικά τα ζυμαρικά σε βραστό νερό και μαγειρέψτε για 8 -10 λεπτά. Βγάζουμε από το νερό και σερβίρουμε. Καλή επιτυχία! |
|||||||
Κότσι στη γάστρα με Dumplings με σπανάκι
11
Ιαν